Beniers Badkamers

Badkamer Ideeen

Heeft u inspiratie nodig voor het ontwerpen van uw nieuwe badkamer? Laat u inspireren door onze badkamer ideeen! Beniers Badkamers is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en installeren van badkamers. Heeft een kleine badkamer of juist een hele grote badkamer? Of misschien wel een ruimte met een schuin dak? Wij kijken graag samen met u hoe wij uw wensen voor de ideale badkamer kunnen invullen.

Een goed badkamerontwerp begint met het in kaart brengen van uw wensen en ideeën. Hoe wilt u de badkamer gebruiken? Wat is de gezinssamenstelling? Is een inloopdouche met rainshower de beste oplossing of toch liever een douchecabine. Een ligbad voor twee personen, een hoekbad of een vrijstaand bad? Welke wensen heeft u ten aanzien van tegels in de badkamer? Tot aan het plafond tegelen of tot halverwege en de bovenkant van de muren afwerken met schoon stucwerk?

Bekijk een selectie van ontwerpen die wij al eerder maakten voor onze klanten. Heeft u meer inspiratie nodig? Kom dan gerust eens langs in onze showroom of maak een afspraak om samen een ontwerp van uw badkamer te maken!

Afspraak maken

Stel een vraag